Minden divatfanatikusnak!!!

 2009.09.08. 19:28

Szija nagyvilág!

Be szeretném mutatni vadiúj felfedezettemet, Craig Arend-et! Eme névre hallgató egyén egy fantasztikus blogot tart (a linket lejjebb) melyben a közelében élő (NYC, azaz Manhattan illetve Soho környéki) modellcsajszikat kap lencsevégre egy-egy divatosabb szerkóban:D Ezekben a negyedekben csak úgy hemzsegnek a zsákmányok, így a blog naponta többször frissül - örömünkre:D A képek nagyon jó minőségüek, tekintettel arra, hogy a sztárblogger privát életében profi shootingokkal keresi a betevőt:D Nos hát akkor íme a link! (felhívás: az alábi oldal csekély/semmilyen angoltudással rendelkező és/vagy  csekély felfogásképességű embertársaink számára komoly fejfájást okozhat!)
http://altamiranyc.blogspot.com/ 
A képek alatt infók a modellekről (név, ügynökség, hol tűnt fel stb. tejszínhabbal), illetve a cuccok márkái:D Street fashion a nagyoknál...:P Ezennel le is közlök néhányat, csak hogy szépítsem itt a külsőt:D Persze a jólöltözöttség relatív (meg nem pénz kérdése, by Outlet...pff) ígyhát a számomra nem ebbe a kategóriába tartozó alanyokat hanyagoltam:D Tehát néhányat kiválasztottam, így kapásból a legszebbek...:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Divatfanatikusoknak kötelező!!!

Puszikaa

xoxo
  
Nessi

A bejegyzés trackback címe:

https://filonessi.blog.hu/api/trackback/id/tr921369416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b-blog 2009.09.09. 09:39:32

dejóó:D tökjók az ruhák, nekem az utolsó előtti(kép) tetszik a legjobban!:D

Kalcifer 2009.09.17. 19:40:10

az utolsó teljesen gáz..

Nessi2 2009.09.18. 08:16:57

Sztem az a csaj kvára nagyon szép!!!
süti beállítások módosítása