Augusztus 31., Hétfő

 2009.08.31. 19:40

Nem, ismétlem NEM haltam meg! Igaz úgy tűnhetett, ebben mindenkinek igazat adok, de nem igaz:D Tegnap befejeztem a 4. alkonyatot, szal már mindent tudok:D Az igazat megvallva nem olyan bombaztikus, mint ahogy azt a majdnem 800 (!) oldalából ítélni lehetne... Az első kettő rész egész jó, de az utolsó... nem is tudom, erőltetett... nah mindegy, ennek mindneki járjon maga utánna:D Viszont tény, h nem igazán ment fel a nemírás alól, de kit izgat? Megmontdtam h nem írokXD Najó, de mostmár (elméletileg) írhatok, nemigaz? Jaj, de mitis? Csak írni akartam mielőtt hivatalosan is vége a nyárnak, és kezdődik az amit nem nevezünk a nevén:D najó, ez nem vigyorognivaló téma...:Snincs kedvem gyászolni, szal a hivatalos gyászverzió B blogján található (b-blog.blog.hu)

Hmm... nemigazán van témám... az a helyzet, hogy próbálom fenntartani az optimizmusomat, h valami fontos intézményben, mint mondjuk az EU még az éjszaka folyamán megírnak egy rendeletet, miszerint csak Októberben kezdődhet a Tudjukmi:D Persze ennek nem túl magas az esélye, de tartom a hitem:D Jaj, mitírjakmég? blablabla tejszínhabbal ennyi:P

xoxo
   Nessi

 

 

 

 

 

 

 

 

u.i.: sírjunk vagy nevessünk? Élvezzük ki a nyár utolsó pillanatait vagy sírjuk ki a szemünket, h máris vége? vote now!

A bejegyzés trackback címe:

https://filonessi.blog.hu/api/trackback/id/tr321351449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b-blog 2009.09.01. 19:00:33

meg is volt ez az első nap...akkor meg minek holnap is menni??? :S:S
süti beállítások módosítása